Harvard Business Review. Podręcznik menedżera. 17 najważniejszych umiejętności lidera (okładka twarda)

Autor:
Opracowanie zbiorowe

Oferta empik.com : 44,49 zł

44,49 zł 49,90 zł (-11%)
35,59 zł + dostawa 0 zł
dla zakupów od 40 zł
salon Empik - dostawa 0 zł
Wysyłamy w 24 godziny
Produkt w magazynie Empiku
Szybkie zakupy bez zbędnych formalności. Wybierz opcje dostawy, formę płatności i złóż zamówienie.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Najczęściej kupowane razem

asb nad tabami
Opracowanie zbiorowe Książki | okładka twarda
44,49 zł
asb nad tabami
Tzu Sun , Pin Sun Książki | okładka miękka
24,99 zł

3 produkty

Cena zestawu:

Dodatkowy rabat:

Wysyłamy w 24 godziny

17 umiejętności niezbędnych liderom, by się wyróżniać.

Jedyny podręcznik, jakiego potrzebujesz, żeby rozwinąć umiejętności menedżerskie i przywódcze

Niezależnie od tego, czy niedawno mianowano cię menedżerem, czy masz już doświadczenie, ale chcesz wywierać większy wpływ w swoim środowisku, musisz na co dzień się borykać z podobnymi, niezliczonymi wyzwaniami. Zdenerwowani podwładni zasypują cię pytaniami, szef na ostatnią chwilę zleca ci ważną prezentację albo trzeba przedstawić uzasadnienie biznesowe, a ty masz mętlik w głowie. We wszystkich tych sytuacjach przydadzą ci się nowe umiejętności zawodowe i osobiste, które umożliwią ci wykorzystanie w pełni potencjału, którym dysponujesz.

"Podręcznik menedżera" prezentujący szczegółowe sposoby postępowania i wiedzę zgromadzoną w archiwach "Harvard Business Review" dotyczących zarządzania, jest kopalnią najlepszych praktyk w najróżniejszych aspektach zarządzania – od podstawowych sprawozdań finansowych przez zasady strategii po inteligencję emocjonalną i zdobywanie zaufania podwładnych. Podział książki na krótkie podrozdziały umożliwia szybkie znalezienie potrzebnego w danej chwili rozwiązania, ale możesz również zagłębić się w każdy z tematów.

Miej ten kompleksowy podręcznik zawsze przy sobie przez całą karierę zawodową i bądź liderem, który wywiera duży wpływ na sprawy swojej organizacji.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Tytuł: Harvard Business Review. Podręcznik menedżera. 17 najważniejszych umiejętności lidera
Autor: Opracowanie zbiorowe
Tłumaczenie: Jóźwiak Bożena
Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rebis
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 400
Numer wydania: I
Data premiery: 2017-10-24
Rok wydania: 2017
Forma: książka
Wymiary produktu [mm]: 162 x 233 x 32
Indeks: 22869487
 
średnia 4
5
10
4
7
3
7
2
0
1
1
Oceń:
W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.
7 recenzji
5/5
16-11-2019 o godz 20:59 Monika Ciesielska dodał recenzję:
Chciałabym powiedzieć, że jestem osobą, która zdecydowanie stawia na samorozwój. Ta książka zdecydowanie zaspokoiła moją ciekawość tego tematu. Myślę, że jest to najlepsza pozycja książkowa, którą każdy Manager, Lider, Szef, czy osoba żądna wiedzy z zakresu zarządzania i budowania relacji w zespole powinna przeczytać. Polecam :)
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
07-08-2019 o godz 15:49 Anonim dodał recenzję:
Czytanie nie łatwe, męczące ale wartościowe, dużo rzeczy nowych, w moim przypadku nie wnosi bo od dawna uważałem je za oczywistości. Jeśli ktoś obserwuje świat to dużo widzi.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
26-02-2019 o godz 06:26 Anonim dodał recenzję:
Jeden z lepszych podręczników, naprawdę polecam dla początkujących.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
14-11-2018 o godz 19:18 mateusz140m dodał recenzję:
Solidne opracowanie. Bez wodolejstwa. Polecam serdecznie.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
25-09-2018 o godz 09:22 Marzena Piotrowicz dodał recenzję:
Nie jest to łatwa książka, ale niesamowicie wartościowa. Warto sięgać do niej więcej niż jeden raz.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
05-07-2018 o godz 12:16 Małgorzata Długopolska dodał recenzję:
Książka bardzo podoba mi się od strony wizualnej - dobrze prezentuje się na półce. Jest minimalistyczna i poruszanie się po rozdziałach jest bardzo ułatwione. Jeśli chodzi o treść, to znalazłam w niej wiele cennych uwag. Polecam !
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
26-04-2018 o godz 10:06 Magda Ślusarczyk dodał recenzję:
Dobra pozycja wśród wielu podręczników dla managerów. Dużo przykładów i ćwiczeń oraz odniesien do życia. Jedyny minus ( acz można to rozpateywać w kategorii atutu) - mnóstwo odniesień do innych tresci HBR.. co jednych moze zniechęcić a innych zmotywować do sięgania po inne artykuły/ pozycje HBR. Nie mnie ogromnie polecam wszystkim managerom i dyrektorom!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Dzieci zapomniane przez Boga Masterton Graham
3.8/5
25,94 zł
39,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Zabić drozda Lee Harper
4.5/5
24,64 zł
37,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Ogród kobiet Montero Carla
4.6/5
25,94 zł
39,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Dolina Minier Bernard
0/5
33,49 zł
44,90 zł
premium 31,81 zł
Inne z tego wydawnictwa W oczekiwaniu na dziecko Murkoff Heidi
4.1/5
35,69 zł
54,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Pierwszy rok życia dziecka 2020 Murkoff Heidi
3.8/5
38,93 zł
59,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Diuna. Tom 1 Herbert Frank
4.3/5
30,99 zł
39,90 zł
premium 25,94 zł
Inne z tego wydawnictwa Siedem czarnych mieczy. Śmierć imperiów. Tom 1 Sykes Sam
0/5
33,49 zł
44,90 zł
premium 31,81 zł
Inne z tego wydawnictwa Córka nieboszczyka. Siostry Raj. Tom 1 Jodełka Joanna
4.4/5
26,53 zł
37,90 zł
premium 24,64 zł
Inne z tego wydawnictwa Festiwal strachu Masterton Graham
0/5
20,94 zł
34,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Geneza Cook Robin
0/5
30,99 zł
39,90 zł
premium 25,94 zł
Inne z tego wydawnictwa Diuna. Kroniki Diuny. Tom 1 Herbert Frank
4.6/5
46,49 zł
59,99 zł
premium 38,99 zł
Inne z tego wydawnictwa Gdzie dawniej śpiewał ptak Wilhelm Kate
4.1/5
26,94 zł
44,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Stowarzyszenie umarłych poetów Kleinbaum Nancy
4.4/5
16,73 zł
23,90 zł
premium 15,53 zł
Inne z tego wydawnictwa 7 nawyków skutecznego działania Covey Stephen R.
4.3/5
39,99 zł
44,90 zł
premium 37,99 zł
Inne z tego wydawnictwa Mistrz i Małgorzata Bułhakow Michaił
4.2/5
20,29 zł
36,90 zł
premium
Inne z tego wydawnictwa Siła nawyku Duhigg Charles
4.3/5
43,99 zł
49,00 zł
premium 41,79 zł
Inne z tego wydawnictwa Mesjasz Diuny. Kroniki Diuny. Tom 2 Herbert Frank
4.6/5
26,99 zł
34,90 zł
premium 22,69 zł
Inne z tego wydawnictwa Śmierć i Małgorzata Łopusińska Joanna
4.5/5
26,99 zł
34,90 zł
premium 25,64 zł
Inne z tego wydawnictwa Miasto dziewcząt Gilbert Elizabeth
4.4/5
23,94 zł
39,90 zł
premium

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

strona produktu - rekomendacje Harvard Business Review. Podręcznik przedsiębiorcy Opracowanie zbiorowe
5/5
44,49 zł
49,90 zł
premium 35,59 zł
strona produktu - rekomendacje Strategia Lean Opracowanie zbiorowe
0/5
66,99 zł
74,90 zł
premium 63,64 zł
strona produktu - rekomendacje Pięć dysfunkcji pracy zespołowej Lencioni Patrick
4.3/5
36,49 zł
39,90 zł
premium 29,19 zł
strona produktu - rekomendacje Szef, który myśli bo warto i się opłaca Jeznach Andrzej
4.3/5
52,99 zł
59,00 zł
premium 42,39 zł
strona produktu - rekomendacje HR Business Partner Opracowanie zbiorowe
0/5
79,99 zł
premium 75,99 zł
strona produktu - rekomendacje Ryzykować trzeba umieć. Inwestorzy od kuchni o Forexie i o giełdzie Opracowanie zbiorowe
4.5/5
22,49 zł
39,90 zł
premium 17,99 zł
strona produktu - rekomendacje Bądź liderem! 2.0 Maxwell John C.
3.3/5
39,99 zł
44,90 zł
premium 31,99 zł
strona produktu - rekomendacje Przywództwo wyższego stopnia Blanchard Ken
5/5
69,99 zł
premium 66,49 zł

Opinie, uwagi, pytania

Jeśli masz pytania dotyczące sklepu empik.com odwiedź nasze strony pomocy.
Jeśli widzisz błąd lub chcesz uzyskać więcej informacji o produkcie skorzystaj z formularza kontaktowego: zgłoszenie błędu / pytanie o produkt

Twoja wiadomość została wysłana. Dziękujemy.

Administratorem podanych przez Ciebie danych osobowych jest Empik S.A. z siedzibą w Warszawie. Twoje dane będą przetwarzane w celu obsługi Twojej wiadomości z formularza kontaktowego, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności.

Wybierz temat a następnie wypełnij dane formularza:

Pole Email jest wymagane

Pole imię i nazwisko jest wymagane

Pole Twoja wiadomość jest wymagane

pola wymagane

Jeśli chcesz skontaktować się z nami telefonicznie, skorzystaj z naszej infolini:

Centrum Wsparcia
Klienta
+48 22 462 72 50

+48 22 462 72 50

Czynne całą dobę

* z wyjątkiem świąt ustawowo wolnych od pracy

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego

Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.