1/5
16-07-2020 o godz 15:25 przez: Aleksandra | Zweryfikowany zakup
Po odebraniu książki z salonu Empik byłam nią zachwycona. Przepisy wydawaly się ciekawe, książka bardzo ładnie wydana. Niestety, z każdym wypróbowanym przepisem mój entuzjazm malał i musze przyznać, że jestem bardzo zawiedziona tą pozycją. Proporcje w przepisach są często zaburzone, przez co trzeba kombinować w trakcie gotowania. Potrawy są monotonne, w większości powtarzają się te same składniki. Zdecydowanie nie polecam.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 2
5/5
19-09-2022 o godz 11:19 przez: BONAIR Olga Babińska | Zweryfikowany zakup
Bardzo lubię przepisy Pani Svetlany. Bardzo odpowiada mi to że nie zawierają dziwnych, nietypowych składników. Często można je przyrządzić z tego co mamy akurat w lodowce. Bardzo odpowiada mi swojski, domowy smak dań, wiele z tych smaków pamiętam z dzieciństwa. Potrawy a w szczególności placki smakują również kilkuletnim dzieciom. Polecam również druga część, 'Fit przepisy od baletnicy sezonowo’
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
19-02-2021 o godz 12:59 przez: sempervirent | Zweryfikowany zakup
Książka rewelacyjna. Proste, nieskomplikowane i w większości nieczasochłonne przepisy, składniki, który prawie każdy ma w lodówce, zdrowe podejście do tematu zdrowego żywienia. Jedyne do czego można się przyczepić i co zostało już wspomniane wcześniej to wypadające kartki przy zbyt mocnym otwarciu książki, samo wydanie jest kiepskie, ale treść to rekompensuje.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
20-05-2022 o godz 10:18 przez: Sandra | Zweryfikowany zakup
Kupiłam książkę tylko przez dobre opinie i się zawiodłam. Mało ciekawych dań się w niej znajduje. Większość juz jest w internecie więc nie opłaca się kupować książki. W dodatku robie wszystko j jest napisane I nie wychodzi danie albo jest takie średnie w smaku. Nie polecam, że lepsze książki z dobrymi przepisami.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
06-03-2021 o godz 11:17 przez: Sylwia Mosio | Zweryfikowany zakup
Fajna książka, właśnie czegoś takiego szukałam gdzie będą podstawy w używaniu i proporcjach różnego rodzaju mąki i zastępstw cukru. Plusem są wskazówki co można zamienić i na co. Zdecydowanie dobry wybór na początkach zmiany na zdrowszy styl w gotowaniu i jedzeniu. 🤗
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
22-11-2019 o godz 05:37 przez: Joasia.mlot | Zweryfikowany zakup
Wspaniała książka, podana jest kaloryczność przepisów i niemalże wszystkie można zrobić w wersji wegetariańskiej zamieniając mięso na inny dobrze dostępny produkt oraz bez uszczerbku przy tym na kaloryczności dań. Polecam! Książka dla każdego!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
19-03-2020 o godz 09:42 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Książka świetnie napisana, podzielona na sekcje posiłków typu śniadania, obiady, desery itd, przepisy zdrowe i smaczne, sama oprawa graficzna bardzo ładna, przepisy w łatwy sposób wytłumaczone, jestem bardzo zadowolona, kawał dobrej roboty ❤️
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
01-01-2022 o godz 20:50 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Nie korzystam często z książek o gotowaniu biorąc pod uwagę ile przepisów mamy w internecie ale akurat ta książka przykuwa oko , przepisy zdrowe i proste w wykonaniu . Wiele z przepisów stosujemy każdego dnia
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
22-09-2020 o godz 08:15 przez: anonymous | Zweryfikowany zakup
Obserwuję autorkę na instagramie, gdzie publikuje wiele ciekawych przepisów- dlatego też kupiłam tę książkę. Bardzo często z niej korzystam, proste przepisy z wykorzystaniem ogólnodostępnych produktów ;)
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
14-05-2020 o godz 07:07 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przepisy są łatwe do przygotowania, szybko się je wykonuje i te, które do tej pory zrobiłam - bardzo smaczne :) jestem zadowolona z zakupu i gorąco polecam !
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
02-03-2021 o godz 10:17 przez: novijka | Zweryfikowany zakup
fajne, łatwe przepisy w lżejszej wersji. Minus niestety za to, że po pierwszym przewertowaniu przepisów i zrobieniu już pierwszego przepisu z książki, kartki zaczęły się odklejać i wylatywać.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
08-06-2021 o godz 08:37 przez: Sandra | Zweryfikowany zakup
Fajne przepisy, jest podane ile kcal w jakim daniu jest. Żałuję że od razu niewzięłam 2 książek, bo widzialam że więcej osób gotuje z drugiej książki.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
20-03-2020 o godz 06:26 przez: Anna Jędrzejak-Izydorska | Zweryfikowany zakup
Super przepisy, łatwe, produkty powszechnie dostępne, przy każdej potrawie podana kaloryczność oraz wartości odżywcze. Polecam😊!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
03-11-2021 o godz 07:37 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Żona zachwycona, a przepisy pyszne i sprawdzone, zatem i ja zachwycony, bo przez żołądek do serca mężczyzny trafić się da :)
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
07-07-2020 o godz 10:18 przez: Ania Koleja | Zweryfikowany zakup
Super książka, proste przepisy na zdrowe posiłki. Plusem jest podział na śniadania, obiady, desery i kolacje. Pozdrawiam.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
05-05-2021 o godz 06:43 przez: anonymous | Zweryfikowany zakup
Fajna pozycja na prezent - ładnie wydana, oraz dla początkujących kucharzy - proste przepisy, z prostych składników.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
24-10-2020 o godz 16:00 przez: Anna | Zweryfikowany zakup
Rewelacja! Przepisy, proste, czytelne, z łatwo dostępnych składników no i pyszne 😁. Polecam z czystym sumieniem
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
2/5
05-10-2021 o godz 14:25 przez: Natalia Kilian | Zweryfikowany zakup
Spodziewałam się czegoś dużo lepszego, na rynku można znaleźć znacznie ciekawsze przepisy i książki
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
08-09-2021 o godz 21:22 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Świetne przepisy z produktów łatwo dostępnych w każdym markecie, co jest dla mnie ogromnym plusem
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
14-09-2021 o godz 22:05 przez: Monika | Zweryfikowany zakup
Ciekawe,proste,szybkie i smaczne dania. Książka czytelna i porządnie wykonana. Bardzo polecam!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
Więcej recenzji