5/5
17-11-2020 o godz 08:09 przez: madzik007
Polecam z całego serca! Ostatni tom poruszył mnie najbardziej i nie było mi absolutnie szkoda nieprzespanej nocy, aby doczytać go do końca. Jestem pod dużym wrażeniem realizmu i głębi uczuć, sposobu w jaki zostały opisane. Dotykały do głębi. A całą serię zaczynałam czytać z myślą o łatwym i lekkim romansie...
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
14-11-2020 o godz 11:30 przez: Ewelina
Wszystkie części super, każda zaskakuje w inny sposób. Świetnie się czyta a "Bez tchu" wyciska łzy 😢 w zaskakującej ilości. Zastanawiam się jakie będzie zakonczenie ale takiego się nie spodziewałam. Szkoda że nie można przeczytać książek jeszcze raz nie znając jej zakończenia. Super historia ♥♥♥
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
05-08-2021 o godz 23:15 przez: Patrycja
Traktowałam te tomy jako świetny erotyk. Ostatni chwycił mnie za serce. Przepiękna opowieść.Przeżywałam wszystkie emocje razem z Łucją. Fantastyczne zakończenie. Chcę więcej... Może autorka pomyśli o kontynuacji z perspektywy dzieci Łucji? Z chęcią będę wracała do tej serii.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
1/5
20-11-2020 o godz 14:17 przez: Justyna Mielczarek
Uwielbiam wszystkie wydane do tej pory książki autorki, ale przez tą cześć nie mogę przebrnąć... ilość przekleństw jest przerażająca.. mam wrażenie jakby ktoś inny pisał tę książkę. Za każdym razem wracam i daje sobie szanse na dalsze czytanie, ale jest to niemożliwie.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
15-11-2020 o godz 10:23 przez: phrasal
Rewelacja. Książkę czyta się szybko i z pełnym zaangażowaniem, człowiek odlatuje w świat bohaterów. Zresztą jak całą serię. Pełny przekrój emocji od radości przez złość, skończywszy na wzruszających wyciskaczach łez.. Polecam całą serię, ale ta książka jest najlepsza.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
22-11-2020 o godz 11:43 przez: KasiaP
Uwielbiam, do 1 tomu podchodziłam sceptycznie, ot taka książka na wyluzowanie. O jak bardzo się myliłam, ile ja przeżyłam emocji przez te wszystkie części, a przy ostatniej łzy się lały co chwilę. Tak smutno że to już koniec, na pewno będę wracać do tej serii :)
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-11-2020 o godz 19:02 przez: Karolina
Przeczytana jednym tchem i pozostawia bez tchu...Jestem zakochana w całej serii,ilość emocji jest nie do opisania!Najlepsza powieść jaka do tej pory przeczytałam,a było ich sporo!Polecam z całego serca!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
4/5
17-11-2020 o godz 14:12 przez: Wioleta. SzlaSte
Początek trochę rozwlekły i "masło maślane", ale późniejszy zwrot akcji uratował całość, choć może ciut ta "akcja" przesadzona ;) generalnie poprzednie części każda 5/5, ta 4/5, polecam :)
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
17-11-2020 o godz 12:11 przez: Malina
Nie mogłam się oderwać od lektury.. kazda z poprzednich części , wg mnie, swietna....ale ostatnia część...rewelacyjna, wzruszająca do łez...przeczytalam jednym tchem...piekny finał....
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
15-11-2020 o godz 13:03 przez: Ewelina Ring
cala seria to uwalnianie wszystkich emocji w czytelniku a tom 5 jest cudowny i pełen zwrotów akcji. mimo ze spodziewałam się innego zakończenia to bardzo mi się spodobalo
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-04-2022 o godz 18:50 przez: agnieszka.piszczalska
wszystkie części super, ale ta wciska w fotel kilku krotnie miałam ochotę się rozpłakać czytając ta część bardzo emocjonalna inna niż wszystkie polecam goraco
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-11-2020 o godz 14:23 przez: Magda
dziekuje .... to bylo piekne wzruszające i takie prawdziwe Pani Kasiu.....Jest Pani cudowna proszę pisać dalej pozdrawiam Magda Lena Bazan
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-03-2022 o godz 17:10 przez: Angelika
bardzo mi się podobały wszystkie tomy odnośnie Bohaterów. bardzo im kibicowałam już po 1 książce. zdecydowanie polecam przeczytanie.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-11-2020 o godz 22:15 przez: Anonim
Cudowna, wspaniała... 💗💗💗Najlepsza seria jaką przeczytałam oczywiście nie obyło się bez łez. Będę do niej wracać. Polecam!!!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
16-03-2021 o godz 13:38 przez: Oliwia Czernecka
popłakałam się trzy razy przy tej książce, za co ją kocham I nienawidzę, ale ta książka z wszystkich z serii jest najlepsza
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
15-11-2020 o godz 00:18 przez: Sylwia
Dziękuję za tę książkę. Wspaniała, bez paczki husteczek nie podchodźcie do czytania. Jeszcze nie raz wrócę do tej części.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
14-11-2020 o godz 20:30 przez: Agnieszka
Cała seria poruszająca, wciągająca, chwytająca za serce, przy której uronilam nie jedną łzę. Z całego serca polecam!!! ❤️
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
01-08-2022 o godz 23:05 przez: Anna
Piekna seria. Wiele nie przespanych nocy. Na pewno będzie długo w moim sercu. Będę polecać każdemu. Świetnie się czyta
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
23-11-2020 o godz 18:16 przez: Anonim
Pękna seria,a ostatnia część cudna. Trzeba zaopatrzyć się w chusteczki, łzy same się leją.Niesamowite emocje . Polecam
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
13-11-2020 o godz 19:59 przez: Jolanta
Pięknie napisana. Przeczytałam wszystkie tomy i po "Bez tchu" to ja czuję się rozchwiana. Bardzo wiele różnych uczuć.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
Więcej recenzji