Wyświetlane 1 - 7 spośród 7

- 2009-10-22, 11:20 jolag
- empik reklamuje płyty których nie ma w sprzedaży
- tak jest z płytą Rafała Blechacz Koncerty Fortepianowe Chopina o co chodzi?
.

- 2009-10-26, 13:48 biedrona5
- jest
- plyta od dawna jest juz w sprzedazy, w empiku tez.
.

- 2009-10-26, 21:37 jolag
- kupiłam tą płytę w empik, ale empik com gdzie zamawiałam napisał ,że dostawca nie ma tej płyty.
- dlatego nie rozumiem o co chodzi?
.

- 2009-10-30, 14:05 teresa
- jak dla mnie to jest oszustwo
- w sumie już 5 razy z rzedu zamawiałem płyty które figurowały jako dostępne,nastepnie w ostatniej chwili informowano mnie że zamówienie nie może zostać zrealizowane z powodu braku towaru(wszystkie płyty nadal figurują jako dostępne!).Najwidoczniej empik.com ma problemy w płynności finansoej co jest ukrywane przed klientami...zamówiłem przed premierą płyte chylińskiej w promocyjnej cenie,do tej pory jej nie dostałem,dzisiaj pewnie dowiem sie ze nie mają jej,chociaż w emikach lezy pełno tej płyty...takie postępowanie kwalifikuje się już pod Rzecznika Praw Konsumenta.
.

- 2009-11-07, 09:13 jolag
- zamówiłam płytę i jest opóżnienie w realizacji
- zrezygnowałam mam tego dosyć.Już nie będę zamawiała płyt w empik.
.

- 2009-10-31, 19:05 Decode
- prawda
- To samo jest z płytą filmową Koralina i Tajemnicze drzwi płyta jest reklamowana lecz niedostępna.Wsklepach w mieście sprzedawcy mówią że w sklepach internetowych są lecz niedostępne.Mam pytanie..Po co więc w ogóle ja reklamować?
.

- 2009-11-19, 17:09 zibi
- miałem to samo
- płyta ciągle jest niby w sprzedaży, wysyłają niby w 3-5 dni, a mnie po 17 dniach anulowali zamówienie z braku towaru; niepoważna firma:(
.

Strona główna

powrót do listy tematów