Wyświetlane 1 - 10 spośród 11

- 2009-11-05, 16:22 Sephiroth
- Będzie premiera Dragon Age jutro?
- Sam nie wiem co o tym sądzić. Bo w sieci jest masa informacji, że mają podobno problem z premierą tej gry... Jak ktoś nie słyszał, to chodzi, że polska wersja gry jest ponoć uszkodzona (płyty są źle nagrane). A ja już sam nie wiem, bo podobno wszystko było OK.
.

- 2009-11-05, 17:26 dawidossa
- Co do tego...
-
Sephiroth napisał/a: Sam nie wiem co o tym sądzić. Bo w sieci jest masa informacji, że mają podobno problem z premierą tej gry... Jak ktoś nie słyszał, to chodzi, że polska wersja gry jest ponoć uszkodzona (płyty są źle nagrane). A ja już sam nie wiem, bo podobno wszystko było OK.
Co mi wiadomo to nie było żadnych błędów, a premiera zapowiadana na jutro jest poprawna czyli będzie ona . Pozdrawiam .
.

- 2009-11-06, 12:44 Sephiroth
- A z tego co mi wiadomo...
- Byłem dziś w Empiku i pytałem pracowników o Dragon Age. A oni nie mają pojęcia kiedy będzie DA, ale Pani mówiła, że nie dzisiaj !
.

- 2009-11-06, 15:40 Kamil Masłowski
- A mi wiadomo...
-
Sephiroth napisał/a: Byłem dziś w Empiku i pytałem pracowników o Dragon Age. A oni nie mają pojęcia kiedy będzie DA, ale Pani mówiła, że nie dzisiaj !
No proszę, czyli jednak nie będzie jej dzisiaj (premiery). Niestety w Pile nikt nie odpowiada na telefon w Empiku, także nie mogę w sumie na 100% tego potwierdzić, może się ktoś z Empiku wypowiedzieć na temat terminu?
.

- 2009-11-06, 12:45 Sephiroth
- A z tego co mi wiadomo...
- Byłem dziś w Empiku i pytałem pracowników o Dragon Age. A oni nie mają pojęcia kiedy będzie DA, ale Pani mówiła, że nie dzisiaj !
.

- 2009-11-06, 18:31 maks73
- DA
- Rano nie było DA gdyż byłem w Empiku i pytałem , około godziny 16.00 dostali w innym Empiku akurat też byłem ,ale nie było edycji kolekcjonerskiej na którą czekam - i nikt nie był mi w stanie udzielić odpowiedzi kiedy będzie, może ktoś tu mi odpowie?
.

- 2009-11-07, 02:32 blacklagoon
- DA:EK
-
Dziś w południe w Empiku w Starym Browarze nie mieli DA i nie wiedzieli kiedy się pojawi, podobno EA dało ciała. Potem dzwoniłem o 16 do Empiku na Malcie i panie z Info powiedziała mi że DA właśnie doszło, zapytałem o EK i powiedziała, że też jest. 15 min później byłem już w sklepie i oczywiście okazało się ze EK nie ma i być może będzie we wtorek. Tutaj chciałbym bardzo gorąco podziękować pani pracującej w Epmiku na Malcie w Poznaniu za rzetelne udzielanie informacji i pomocy
. Powiedziano mi, że w ramach przeprosin za opóźnienie będzie udzielany 10% rabat na zakup gry. To co mnie bardzo interesuje to cena gry jaką będę musiał zapłacić. Zarezerwowałem swój egzemplarz podczas targów PGA i powiedziano mi, że teraz płace 50 zł a przy odbiorze w dniu premiery dopłacam 110, czyli razem 160, przy czym 10% rabatu ze 160 to 16 czyli zamiast 110 powinno teraz być 94. Nigdzie jednak na stronie Empiku nie widzę o tym żadnej wzmianki a cena w Empik.com wynosi 189 zł
.

- 2009-11-07, 11:49 Paweł
- DA
- Empik i/lub jego partnerzy po raz kolejny dali ciała za przeproszeniem. Powiem krótko... obie wersje gry są dostępne od ręki na przykład w ....TESCO !!! Bez komentarza...;( Pozdrawiam
.

- 2009-11-07, 14:55 blacklagoon
- DA
- Jeszce wczoraj EK nie było nigdzie w Polsce, nie wiem jak dzisiaj ale z tego co wiem w tej chwili zdarzają się wadliwe egzemplarze. Ja już poczekam te parę dni na dobrą EK z empiku. Z tego co mi wiadomo to EA Polska dało ciała. Epic Fail najbardziej wyczekiwanej gry roku, smutne :(
.

- 2009-11-07, 17:11 Arkadius91
- oświadczenie EA
- oświadczenie EA - Dostępność edycji kolekcjonerskiej gry Dragon Age: Początek http://bioworld.ea.pl/?p=1418
.

Strona główna

powrót do listy tematów