katalog produktów
Wyświetlane 1 - 10 spośród 10

• 2009-09-18, 14:07 Adrian
  • Batman Arkham Asylum
  • Kiedy będzie B:AA dostępny w empiku(.com)?
  • Kiedy będzie B:AA dostępny w empiku(.com)?
.

• 2009-09-18, 14:35 grekrak
  • Brak Batmana w dniu premiery w empiku = SKANDAL !
  • Jestem ciekaw, kiedy wreszcie Batman: AA pojawi się w choć jednym egzemplarzu w chociaż jednym empiku w Krakowie. Na razie, po 5 godz. od otwarcia salonów nie ma nigdzie w mieście ani jednego egzemplarza. Pytam się co jest grane i kiedy będzie można wreszcie kupić tą grę ? To jest zwykła bezczelność, że w dniu premiery w Polsce, gra na którą czeka co najmniej połowa graczy w kraju, empik podaje radosną informację, że produkt jest niedostępny i faktycznie NIGDZIE go nie ma. To jest po prostu SKANDAL ! Liczę, że gra pojawi się szybko w sprzedaży !
  • Jestem ciekaw, kiedy wreszcie Batman: AA pojawi się w choć jednym egzemplarzu w chociaż jednym empiku w Krakowie. Na razie, po 5 godz. od otwarcia salonów nie ma nigdzie w mieście ani jednego egzemplarza. Pytam się co jest grane i kiedy będzie można wreszcie kupić tą grę ? To jest zwykła bezczelność, że w dniu premiery w Polsce, gra na którą czeka co najmniej połowa graczy w kraju, empik podaje radosną informację, że produkt jest niedostępny i faktycznie NIGDZIE go nie ma. To jest po prostu SKANDAL ! Liczę, że gra pojawi się szybko w sprzedaży !
.

• 2009-09-18, 18:44 grekrak
  • Obsuwa ogłoszona w dniu premiery ?
  • No nieźle, tego chyba mało kto się spodziewał. Ale Cenega wykręciła wszystkim numer...No cóż, trudno, trzeba poczekać jeszcze tydzień, z nadzieją, że w piątek 25 IX gra jednak wejdzie do sprzedaży.
  • No nieźle, tego chyba mało kto się spodziewał. Ale Cenega wykręciła wszystkim numer...No cóż, trudno, trzeba poczekać jeszcze tydzień, z nadzieją, że w piątek 25 IX gra jednak wejdzie do sprzedaży.
.

• 2009-09-18, 22:53 Radosław Kozdęba
  • Zamieszanie czy ...
  • Witam. Najbardziej dziwi fakt, że w sklepie Cenegi AA jest dostępne. Ja stawiam na nieumiejętne zarządzanie logistyczne wysyłkami ze strony Cenegi, lub celowy zabieg mający na celu podniesienie "atrakcyjności" sklepu Cenegi (który osobiście po przejściach z premierowym Falloutem 3 nie trawie i na pewno ponowne skorzystanie będzie wynikało z przypuszczalnego armagedonu). Czekać czy nie czekać - o to jest pytanie... A może ekipa Empiku wyjaśni nam co nieco? Pozdrawiam
  • Witam. Najbardziej dziwi fakt, że w sklepie Cenegi AA jest dostępne. Ja stawiam na nieumiejętne zarządzanie logistyczne wysyłkami ze strony Cenegi, lub celowy zabieg mający na celu podniesienie "atrakcyjności" sklepu Cenegi (który osobiście po przejściach z premierowym Falloutem 3 nie trawie i na pewno ponowne skorzystanie będzie wynikało z przypuszczalnego armagedonu). Czekać czy nie czekać - o to jest pytanie... A może ekipa Empiku wyjaśni nam co nieco? Pozdrawiam
.

• 2009-09-19, 00:05 Dash
  • Przekręt (nie)doskonały
  • [quote]Radosław Kozdęba napisał/a: Witam. Najbardziej dziwi fakt, że w sklepie Cenegi AA jest dostępne. Ja stawiam na nieumiejętne zarządzanie logistyczne wysyłkami ze strony Cenegi, lub celowy zabieg mający na celu podniesienie "atrakcyjności" sklepu Cenegi (który osobiście po przejściach z premierowym Falloutem 3 nie trawie i na pewno ponowne skorzystanie będzie wynikało z przypuszczalnego armagedonu). Czekać czy nie czekać - o to jest pytanie... A może ekipa Empiku wyjaśni nam co nieco? Pozdrawiam[/quote] Ciekawe że data premiery to 18.IX.2009 podkreślam OSIEMNASTY a na stronie empik.com jest informacja że wyślą dopiero 30
  • Radosław Kozdęba napisał/a: Witam. Najbardziej dziwi fakt, że w sklepie Cenegi AA jest dostępne. Ja stawiam na nieumiejętne zarządzanie logistyczne wysyłkami ze strony Cenegi, lub celowy zabieg mający na celu podniesienie "atrakcyjności" sklepu Cenegi (który osobiście po przejściach z premierowym Falloutem 3 nie trawie i na pewno ponowne skorzystanie będzie wynikało z przypuszczalnego armagedonu). Czekać czy nie czekać - o to jest pytanie... A może ekipa Empiku wyjaśni nam co nieco? Pozdrawiam

Ciekawe że data premiery to 18.IX.2009 podkreślam OSIEMNASTY a na stronie empik.com jest informacja że wyślą dopiero 30
.

• 2009-09-20, 09:23 daimonfrey
  • niby 18.09, a tu..
  • niestety, w łodzi też ze świecą szukać.
  • niestety, w łodzi też ze świecą szukać.
.

• 2009-09-20, 16:52 slaweks
  • kiedy będzie...
  • Ja zamówiłem w pre-orderze i podają mi, że przewidywana data wysyłki to 23 IX 09. Uważam, że to nie fair, bo jeśli zmawiam pre-order to chcę mieć grę w jak najszybszym możliwym terminie. Poza tym w sklepie Cenegi już od dawna można grę kupić. Póki co pozostaje mi jedynie zagrywać się piętnastominutowym demem tej wspaniałej gry :D .........
  • Ja zamówiłem w pre-orderze i podają mi, że przewidywana data wysyłki to 23 IX 09. Uważam, że to nie fair, bo jeśli zmawiam pre-order to chcę mieć grę w jak najszybszym możliwym terminie. Poza tym w sklepie Cenegi już od dawna można grę kupić. Póki co pozostaje mi jedynie zagrywać się piętnastominutowym demem tej wspaniałej gry :D .........
.

• 2009-09-21, 18:17 grekrak
  • Jest jakaś nadzieja na środę...
  • Dowiedziałem się dziś w empiku w Realu w Krk, że na 100 % będzie w sprzedaży od 23 IX. W środę się okaże, czy rzeczywiście...
  • Dowiedziałem się dziś w empiku w Realu w Krk, że na 100 % będzie w sprzedaży od 23 IX. W środę się okaże, czy rzeczywiście...
.

• 2009-09-22, 23:02 grekrak
  • Carrefour Czyżyny ratuje sytuację !
  • Kto by pomyślał, że w hipermarkecie, na półce na hali gra jest wcześniej w sprzedaży niż w empiku...Moim zdaniem to kompromitacja naszej sieci empik, ale najważniejsze, że wreszcie kupiłem tego Batmana. Ciekaw jestem czy z Risenem 2 X empik też tak zawali, ryzykując utratę części klientów. Oby to się już nie powtórzyło, bo przecież jeszcze będzie Dragon Age i AC 2.
  • Kto by pomyślał, że w hipermarkecie, na półce na hali gra jest wcześniej w sprzedaży niż w empiku...Moim zdaniem to kompromitacja naszej sieci empik, ale najważniejsze, że wreszcie kupiłem tego Batmana. Ciekaw jestem czy z Risenem 2 X empik też tak zawali, ryzykując utratę części klientów. Oby to się już nie powtórzyło, bo przecież jeszcze będzie Dragon Age i AC 2.
.

• 2009-09-25, 19:39 daimonfrey
  • c.d.
  • czy ktoś może podzielić się wiedzą o dostępności batmana w empiku? bo w sumie jest już 23 IX, ale tu wciąż napisane, że preorder.
  • czy ktoś może podzielić się wiedzą o dostępności batmana w empiku? bo w sumie jest już 23 IX, ale tu wciąż napisane, że preorder.
.

Cytuj wiadomość na którą odpowiadasz
W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Komunikat: Twój post został dodany