Wyświetlane 1 - 4 spośród 4

- 2009-08-07, 10:38 zsuiram2
- Słyszeliście?
- Podobno fifa 10 (PC) ma mieć grafe z 09, oczywiście na konsole grafika będzie znacznie lepsza. Tryb menadżerski ma być lepszy, gdyby nie było takich "dodatków" jak: drybling 350... nie dało by się jej odróżnić od poprzedniczki. Co sądzicie o 10?
.

- 2009-08-25, 11:32 BindziOl
- :O
- o lol , ja to chciałbym aby fifa 10 na pc miała taką grafę jak fifa 09 na xbox360 a tu takie coś na EA zrobiło ;/
.

- 2009-09-30, 20:24 RbK99
- Nieprawda
- Owszem Fifa 10 ma działać na silniku graficznym z 09 lecz zostały wprowadzone zmiany w fizyce ruchy graczy i piłki, dodano nowy sposób odbierania piłki, poprawiono grę bramkarza i sztuczna inteligencję zawodników. A tytuł mojej wypowiedzi dotyczy grafiki na konsolach która również działa na tym samym silniku graficznym co Fifa 09, lecz w ps3 i xbox'sie 360 tkwi jeszcze moc którą można było wykorzystać do polepszenia efektów graficznych. Na PC również była taka możliwość ale to wiązało się z podwyższeniem wymagań sprzętowych gry czego EA widać nie chciała. Mimo wszystko i tak kupię tę grę na PC, bo jestem wielkim fanem Fify.
.

- 2009-10-09, 15:45 GesiorSb
- eh..
- fifa 10 na pc nie ma dryblingu 360 bo niby jak strzałkami obrócisz się o np. 4 stopnie? na pc pozostaje góra, dół, prawo, lewo i skosy ;) lepiej zainwestujcie w konsolę - naprawde polecam. aha i nie mówcie że można kupić pada bo to oczywiste, ale EA nie pomyślało. na pc niema jeszcze wklejania włąsnych twarzy itp. nie polecam kupować na pieca.
.

Strona główna

powrót do listy tematów