katalog produktów
Wyświetlane 1 - 3 spośród 3

• 2009-03-30, 23:35 Margarita222
  • The Sims 3 edycja kolekcjonerska
  • Zauważyłam pewne róznice w tym co jest napisane o zawartości tego zestawu w opisie produktu a tym co na ten temat jest napisane na oficjalnej stronie The Sims 3. Tam nic nie piszą o tym, ze zestaw ma zawierać Sim Points. Wiem, ze dostanie je ten kto zamówi grę przez Ea Store. No więc jak jest w końcu? I jeszcze jest napisane, ze kto zamówi edycję kolekcjonerską przed premierą gry dostanie jeszcze dodatkowo zabydkowy samochód i plakat. No i chciałabym sie dowiedzieć czy to też dotyczy empiku?
  • Zauważyłam pewne róznice w tym co jest napisane o zawartości tego zestawu w opisie produktu a tym co na ten temat jest napisane na oficjalnej stronie The Sims 3. Tam nic nie piszą o tym, ze zestaw ma zawierać Sim Points. Wiem, ze dostanie je ten kto zamówi grę przez Ea Store. No więc jak jest w końcu? I jeszcze jest napisane, ze kto zamówi edycję kolekcjonerską przed premierą gry dostanie jeszcze dodatkowo zabydkowy samochód i plakat. No i chciałabym sie dowiedzieć czy to też dotyczy empiku?
.

• 2009-05-03, 16:32 Natka1995
  • The sims 3
  • [quote]Margarita222 napisał/a: Zauważyłam pewne róznice w tym co jest napisane o zawartości tego zestawu w opisie produktu a tym co na ten temat jest napisane na oficjalnej stronie The Sims 3. Tam nic nie piszą o tym, ze zestaw ma zawierać Sim Points. Wiem, ze dostanie je ten kto zamówi grę przez Ea Store. No więc jak jest w końcu? I jeszcze jest napisane, ze kto zamówi edycję kolekcjonerską przed premierą gry dostanie jeszcze dodatkowo zabydkowy samochód i plakat. No i chciałabym sie dowiedzieć czy to też dotyczy empiku?[/quote] Tak w empiku można dostać plakat i zabytkowy samochód, a co do Sim Points to też nie wiem .
  • Margarita222 napisał/a: Zauważyłam pewne róznice w tym co jest napisane o zawartości tego zestawu w opisie produktu a tym co na ten temat jest napisane na oficjalnej stronie The Sims 3. Tam nic nie piszą o tym, ze zestaw ma zawierać Sim Points. Wiem, ze dostanie je ten kto zamówi grę przez Ea Store. No więc jak jest w końcu? I jeszcze jest napisane, ze kto zamówi edycję kolekcjonerską przed premierą gry dostanie jeszcze dodatkowo zabydkowy samochód i plakat. No i chciałabym sie dowiedzieć czy to też dotyczy empiku?

Tak w empiku można dostać plakat i zabytkowy samochód, a co do Sim Points to też nie wiem .
.

• 2009-10-25, 13:28 Natka1995
  • Sims
  • Sim points też dostaje się w empiku. Ja nie dostałam dodatku, który miał być przy pre-orderze.
  • Sim points też dostaje się w empiku. Ja nie dostałam dodatku, który miał być przy pre-orderze.
.

Cytuj wiadomość na którą odpowiadasz
W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Komunikat: Twój post został dodany