Wyświetlane 1 - 7 spośród 7

- 2009-06-13, 21:05 MyszaX
- The Sims 3 - słaba karta graficzna
- Mam problem z Simsami... wszystko jest dobrze zainstalowane ale jak chcę włączyć to wyskakuje coś takiego : stosowana karta grafiki nie obsługuje funkcji Shader przynajmniej w wersji Model 2 ... czy da sie jakos zainstalowac tego Shadera?? Stało sie tak komuś z was?? odp plis... :)
.

- 2009-06-14, 13:09 ROSALINDA17
- simsy
- Ja mam iealnie taką sama sytuacje.........Postanowiłam wymienic karte graficzna na nowszą! Wtedy problem się rozwiąże! Bo próbowałam sciągnac nowszy shader ale nie udawało się....
.

- 2009-06-14, 15:40 beta
- karta
- Rosalinda17 masz rację, kartę trzeba wymienić, shaderów nie da się zainstalować :(, teraz wszystkie nowe karty graficzne mają shadery powyżej 2, więc nie powinno być już problemu...
.

- 2009-06-14, 16:49 marry_lee
- The
- Powinnaś wymienić kartę graficzną na nowszą. Niestety The Sims 3 ma bardzo duże wymagania sprzętowe :( Tutaj możesz sobie przejrzec dokładnie jakie wymagania sprzętowe są minimalne dla tej gry http://algorytm.net/kody-do-the-sims-3.html Tam masz fajnie wszystko rozpisane tzn. jakie wymagania ma gra w zależności od tego jaki masz komputer.
.

- 2009-06-18, 18:29 filipkud
- No łał
- Chyba proste że najlepiej to sobie kup nową karte graficzną ale najlepiej to jakąś lepszą a jeśli nie możesz to niestety musisz kupić nowego kompa i tyle
.

- 2009-06-19, 11:40 katharsis
- Kup nową kartę graficzną
- Ja miałem ten sam problem co Ty i właśnie tak zrobiłem.
.

- 2009-08-04, 18:58 alexsia1996
- nowa karta
- ja też miałam ten sam problem co Ty ale ja nie kupowałam nowej karty tylko spróbowałam TS3 zainstalować na laptopa i tam mi dopiero włączyła się gra. może jak masz inny komputer albo laptopa to spróbuj zrobić tak jak ja zrobiła ;)
.

Strona główna

powrót do listy tematów