katalog produktów
Wyświetlane 1 - 4 spośród 4

• 2009-06-05, 23:42 emilyyy777
  • Problem z przewijaniem.....HELP
  • Pomocy! Dzisiaj zakupiłam sobie Simsy i wszystko działa ok, nie zacinają się ani nic, ale mam jeden problem, który dosyć mi przeszkadza, jak daje czas, zeby szybciej mi się przewijał leci ciągle tak samo, nawet na tempie 4, jest to bardzo uciążliwe np gdy sims śpi, a ja muszę czekać kilka minut. Co mam zrobić....? ;( Proszę o pomoc
  • Pomocy! Dzisiaj zakupiłam sobie Simsy i wszystko działa ok, nie zacinają się ani nic, ale mam jeden problem, który dosyć mi przeszkadza, jak daje czas, zeby szybciej mi się przewijał leci ciągle tak samo, nawet na tempie 4, jest to bardzo uciążliwe np gdy sims śpi, a ja muszę czekać kilka minut. Co mam zrobić....? ;( Proszę o pomoc
.

• 2009-06-07, 14:45 futrzak
  • pomoc
  • proponuję kontakt z działem technicznym, numer jest podany w instrukcji na końcu
  • proponuję kontakt z działem technicznym, numer jest podany w instrukcji na końcu
.

• 2009-06-08, 10:09 krystek774
  • Dot tematu
  • - MI tak sie działo w Ts 3 - propzycją moją jest ponowna instalacja gry :)
  • - MI tak sie działo w Ts 3 - propzycją moją jest ponowna instalacja gry :)
.

• 2009-06-18, 18:33 filipkud
  • Albo albo
  • Albo za wolne przewijanie zastosowali autorzy albo zadzwoń do pomocy technicznej tak jak futrzak pisze albo zrób jak pisze krystek774.
  • Albo za wolne przewijanie zastosowali autorzy albo zadzwoń do pomocy technicznej tak jak futrzak pisze albo zrób jak pisze krystek774.
.

Cytuj wiadomość na którą odpowiadasz
W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Komunikat: Twój post został dodany