Wyświetlane 1 - 6 spośród 6

- 2009-08-22, 17:10 Daria95
- o książce
- Kupiłam tę książke znudó bo nie miałam co czytać. Muszcz powiedzieć że bardzo mi się podobała. Stawiam ją zaraz za całą sago zmierzchu bo musze przyznać że bardziej jestem fanką Edwarda niż Jecka, ale mimo to gorąco polecam. Już nie moge sie doczekać kolejnego tomu (Miasto Popiołów-premiera 7.10.09r).
.

- 2009-09-13, 10:43 szupi
- jeck
- Jace'a raczej haha ;d Nie lubię Edwarda, nie przepadam za wąpierzami, a już zupełnie nie lubię takich sztywnioków. a Belli to już totalnie nie trawię :<
.

- 2009-09-15, 16:55 nkurzynska
- Trylogia Dary Anioła
- Na początku gdy kupowałam Miasto Kości myślałam, że będzie to książka podobna do sagi Zmierzchu. A tu bum xD Oby dwie książki zupełnie się od siebie różnią. Miasto Kości przeczytałam w dwa dni. Nie powiem, że książka jest cudowna... ale na pewno powiem, że bardzo dobra :) Szczególnie ciekawił mnie koniec książki, gdy... Nie napiszę co bo zdradzę część fragmentu, a Ci którzy jeszcze nie przeczytali tej książki, a czytają to forum mogę niestety jeden z ciekawszych momentów (dłuższego momentu) zdradzić... A tego nie chcę :D:D Mnie osobiście książka Casandry Clare bardzo się podobała, i polecam ją tym którzy jej jeszcze nie czytali:)) Pozdrawiam was:*:* PS. Nie mogę już się doczekać kolejnych części, całe szczęście, że wszystkie wyjdą jeszcze w tym roku
.

- 2009-09-16, 17:16 kajka
- za jeck
- edwarda nie lubie bo jest sztywny i ciagle marudzi. jace jest fajny i kropka.;p;p
.

- 2009-09-24, 17:35 maryncia5
- za Darami anioła
- Ja też jestem za Jace'm... Kiedyś ubustwiałam Zmierzch i ciąg dalszy, a teraz mi przeszło i uważam, że trylogia darów anioła jest bardziej ambitną książką. Nie mogę się już doczekać premiery miasta popiołów.
.

- 2009-11-06, 16:27 Alisie
- Jace. ;3
- Ja tak samo. ^ ^ Szalałam za Zmierzchem i długo nic innego nie czytałam, a w końcu coś trzeba było, no i jak wypatrzyłam Miasto Kości, to muszę powiedzieć, że kupiłam je, bo mi się okładka podobała. ; DD I chyba jednak Dary Anioła są albo tak dobre, jak Twilight, albo lepsze. A jeśli już porównujecie, to ja też jestem za Jace'm. Edek jest taki ... nienormalny, za idealny. A Jace, arogancki i samolubny. Mruu. xD
.

Strona główna

powrót do listy tematów