Wyświetlane 11 - 19 spośród 19

- 2009-08-12, 12:58 Katarzyna Dzionk
- :)
- Jeszcze nie mam filmu,ale ma nadzieje ze jeszcze dzisiaj dostane meila. Nie raz dostawałam po 14 meila iz moge odebrac przesyłke. A w statusie mam napisane ze przesyłka jest w drodze do salonu
.

- 2009-08-12, 13:15 Amorek1985
- dostawa jednak 17.08
- Ja zamówiłam "Zmierzch" na początku sierpnia do warszawskich Złotych Tarasów i przewidywany czas wysyłki to 17.08, zadzwoniłam do salonu i dowiedziałam się, że w empik.com w przypadku przedsprzedaży wydłużają terminy dostaw asekuracyjnie i mam poczekać do tego 17-tego. Tylko jeżeli tak robią to po co piszą, że 12-tego, w tym momencie, mogłam sobie darowac zamówienie i iść do salonu i kupić z półki. Tak naprawdę wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle, zwłaszcza, że jak wynika z wypowiedzi na forum, niektórzy mają juz przesyłki do odbioru. Losowo tak wybierali? Status mojego zamówienia to nadal "w trakcie realizacji". Jest to moja pierwsza styczność ze sklepem internetowym empiku i jak na razie jestem rozczarowana.
.

- 2009-08-12, 19:40 gorzata88
- ;)
- ja dzisiaj poszłam do salonu w Szczecinie i kupiłam dvd z półki. Świetna jest ta edycja limitowana. gorąco polecam i warto wydać tyle pieniędzy ;)
.

- 2009-08-12, 16:35 sara-tancredi
- da radę;)
- jeśli spotkacie w empiku tak miłą osobę jak ja to dostaniecie film już dzisiaj;)
.

- 2009-08-12, 16:53 patusia
- tak...
- ja zamówiłam film już w lipcu i przewidywana data wysyłki to 18.08...niektórzy z was zamówili film później a już go mają...to nie FAIR:(
.

- 2009-08-12, 18:27 Katarzyna Dzionk
- :)
- CaŁY CZAS CZEKAŁAM NA MEILA OD EMPIKU :) I się nie doczekałam. Postanowiłam pojechac do sklepu i mAM JUZ FILM :0
.

- 2009-08-14, 10:05 darkko
- jest OK
- Ja też miałam datę 17.08 (a zamówiłam pod koniec lipca), a 12 napisali mi, że wysyłają. Na razie mam w drodze do salonu.
.

- 2009-08-15, 14:59 Vivian
- Błędne rozumienie??:)
- Wydaje mi się, że po prostu niektórzy źle rozumieją. Film dostępny od 12 sierpnia, więc 12 sierpnia wysyłają a Przewidywany Czas Dostawy to 17 sierpnia. Czasem po prostu poczta dostarcza przesyłki w czasie tygodnia, a czasem przecież kurier może się spóźnić:) Ja film już dostałam i nie zawiodłam się wcale, bo to naprawdę fajne wydanie. Jeżeli chodzi o lektora to zawsze można obejrzeć w oryginalnej wersji językowej:) Ocena wydania 9/10
.

- 2009-08-20, 14:02 krystian0330
- eghh
-
Vivian napisał/a: Wydaje mi się, że po prostu niektórzy źle rozumieją. Film dostępny od 12 sierpnia, więc 12 sierpnia wysyłają a Przewidywany Czas Dostawy to 17 sierpnia. Czasem po prostu poczta dostarcza przesyłki w czasie tygodnia, a czasem przecież kurier może się spóźnić:) Ja film już dostałam i nie zawiodłam się wcale, bo to naprawdę fajne wydanie. Jeżeli chodzi o lektora to zawsze można obejrzeć w oryginalnej wersji językowej:) Ocena wydania 9/10
widze ze niektorzy ze zrozumieniem czytania jeszce nie opanowali,, przewidywana data wysyłki [2009-08-17] + czas dostawy do salonu'' wiec 17 to nie byl czas dostawy tlyko wysyłki + czas dostawy ale i tak szybciej raczej wszystkim doszlo
.

Strona główna

powrót do listy tematów
poprzednia